معرفی الگوریتم مرغ مگس خوار

معرفی الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل، یک الگوریتم سریع و دقیق


الگوریتم مرغ مگس خوار ، در آگوست 2013 معرفی شده و تاثیرات بسیار زیادی روی نتایج جست و جوی گوگل گذاشته است .

حالا چرا اسم این الگوریتم مرغ مگس خوار است ؟
اگر نام الگوریتم های گوگل را شناخته باشید از شنیدن نام مرغ مگس خوار هم خیلی تعجب نخواهید کرد و اگر هم با الگوریتم های گوگل آشنا نیستید پیشنهاد می کنیم مقاله ی انواع الگوریتم های گوگل را بخوانید.

مرغ مگس خوار پرنده ای است که به سرعت و دقت مشهور است و دلیل نام گذاری این الگوریتم هم این است که این الگوریتم با دقت زیادی محتوای شما را بررسی می کند و سعی میکند تا با درک درست از معنا و مفهوم عبارت جست و جو شده ی کاربر، نتیجه ای را به او نشان دهد که به خواسته ی کاربر نزدیک تر است.
برای درک بهتر مثلا اگر انواع مهر را در گوگل جست و جو کنید
نتایجی که برای شما نمایش داده می شود مثل نتایج زیر است :

مهر در زبان فارسی می تواند سه معنی متفاوت داشته باشد 1- ماه مهر  2- مُهر   3- مِهر ( محبت)

و چون شما انواع مهر را جست وجو کرده اید ، ماه مهر و یا مِهر برای شما نمایش داده نشده است، در اینجا گوگل با کمک الگوریتم مرغ مگس خوار منظور شما از جست و جو را متوجه شده است و نتایج مفهومی را برای شما نمایش داده است.

مهم ترین کار الگوریتم مرغ مگس خوار جست و جوی معنایی است و سعی می کند منظور کاربر را از جست و جو بفهمد تا بتواند بهترین نتیجه را نمایش دهد و این کار را با کمک گراف دانش گوگل (The Knowledge Graph) و جست و جوی معنایی انجام میدهد.

گراف دانش گوگل (The Knowledge Graph) چیست ؟
گراف دانش یک پایگاه جمع آوری اطلاعات است و ربات های گوگل چون هوشمند است با کمک جمع آوری اطلاعات و بالا بردن دانش سعی میکنند هر روز هوشمند تر شوند و اطلاعات بیشتری را جمع آوری کنند.
برای درک بهتر موضوع توصیه میکنیم روی این لینک کلیک کنید و این صفحه را مطالعه کنید .

چگونه با الگوریتم مرغ مگس خوار دست دوستی دهیم ؟
کلمات کلیدی خود را درست انتخاب کنیم و بیش از حد آن را تکرار نکنیم . استفاده از کلمات و عبارات هم معنی با کلمات کلیدی ما می تواند آغاز راه دوستی با الگوریتم مرغ مگس باشد چون کار این الگوریتم جست و جو معنایی است.
در راستای نیاز کاربران ، محتوای مفهومی و جذاب و قابل درک تولید کنیم .
از زبان نشانه گذاری اسکیما استفاده کنیم.
انکرتکست‌ها را هوشمندانه تر انتخاب کنید . (انکرتکست‌ها کلماتی هستند که آنها را به سایر صفحات وب سایتتان لینک می دهید و در سئو ی داخلی وب سایت نقش مهمی دارند.)
در محتوای خود از تصاویر جذاب و ویدئو استفاده کنیم .

برای بهینه سازی وب سایت و سئو ی وب سایت همیشه در نظر داشته باشیم که الگوریتم های گوگل همگی با هم در ارتباط هستند و هدف تمامی آنها نمایش صفحات با کیفیت، با ارزش و نزدیک به منظور مخاطب است.

برای آشنایی با الگوریتم های گوگل مقالات زیر را هم مطالعه کنید:

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *