وب سایت فروشگاه آنلاین یک قلب و مرکز اصلی نمایش محصولات و یاخدمات شماست که در قدم بعدی اینستاگرام و سایر شبکه های اجتماعی بدلیل اینکه کاربران وقت زیادی را در آن میگذرانند به عنوان معرفی کننده و تبلیغات کننده ی محصولات شما برای بیشتر دیده شدن و فروش محصولات و یا خدمات شما خواهند بود که با دسته بندی های مشخص و قابلیت بروزرسانی کالاهای قدیمی خریدی بدون واسطه و در ابعادی گسترده را در اختیار مشتریان شما قرار میدهد.
طبق آمار منتشر شده در یکی از مقالات hotspot بصورت میانگین هر کاربر 145 دقیقه از زمان خود را روزانه در شبکه های اجتماعی می گذراند.
با توجه به این آمار منطقی است که بسیاری از کسب و کارها برای تبلیغات و فروش محصولات یا خدمات خود به شبکه های اجتماعی روی می آورند و همچنین یکی از مزیت های شبکه های اجتماعی در دسترس بودن رایگان برای تمامی افراد می باشد.
اگر شما هم فکر میکنید استفاده از شبکه های اجتماعی برای فروش محصولات و یا ارائه ی خدماتتان کافی ست در این مقاله متقاعد می شوید که فروش موفق و وفادار سازی مشتریان تنها به وسیله ی شبکه های اجتماعی مقدور نخواهد بود.
در دنیای تجارت الکترونیکی و بازاریابی اینترنتی داشتن یک وب سایت فروشگاه آنلاین و یک شبکه ی اجتماعی پر قدرت در کنار هم و در راستای جذب مشتری جدید، وفادار سازی مشتریان قدیمی و نهایتا خرید و فروش عمل می کنند.
شما از طریق وب سایت فروشگاه آنلاین می توانید تمامی محصولات یا خدمات خود را با دسته بندی، جزئیاتی مثل رنگ، سایز و قیمت به فروش بگذارید و حتی بنا به سیاست های فروش خود برای مشتریان امتیازاتی قائل شوید.
دسترسی به تمامی محصولات هم آسان تر است و هم مشتری می تواند با یک جست و جوی ساده در وب سایت هر آنچه را می خواهد پیدا کند و خرید کند.
شبکه های اجتماعی برای بیشتر دیده شدن محصولات و یا خدمات شما از طریق هشتگ ها، پست گذاری منظم و چیدمان استراتژی متناسب با بیزینس شما به بهبود عملکرد وب سایت فروشگاه آنلاین شما کمک خواهد کرد.
بخش دیگری که در امتیاز بندی رتبه ی گوگل شما حائز اهمیت است فعال بودن وب سایت شما در ارائه ی تولید محتوای قوی که مرتبط با زمینه کاریتان هم هست و داشتن یک شبکه ی اجتماعی پویا و فعال می تواند به بهینه سازی وب سایت فروشگاه آنلاین شما نیز کمک کننده باشد.
پیشنهاد می کنیم مقالات زیر را نیز مطالعه کنید :
چرا باید وب سایت فروشگاه آنلاین داشته باشیم؟
چرا هر سایتی باید سئو شود ؟ سئو چیست ؟ آموزش مفاهیم سئو و کاربردهای سئو

بدون نظر