SSL مخفف Secure Socket Layer .
امروزه بیش از 170 میلیون وبسایت با گواهی SSL در اینترنت وجود دارد و انتظار میرود که این تعداد افزایش یابد زیرا این موضوع برای موتورهای جستجو و کاربران دارای اهمیت است. کاربران به سایت هایی که دارای پروتکل امن یا همان SSL هستند بیشتر اطمینان می کنند. گواهی SSL باعث می شود سایت شما قابل اعتمادتر به نظر برسد. چون تمامی اطلاعاتی که کاربران وارد می کنند بصورت رمز نگاری شده به سمت سرور می رود و همچنین اطلاعات دریافتی از سمت سرور بصورت رمزنگاری شده است.
SSL به معنی «لايه اتصال امن» و پروتکلي (مجموعه اي از قوانين) جهت برقراري ارتباطات امن بین سرويس دهنده (سرور) و سرويس گيرنده (کاربران) در اينترنت است.
گواهی SSL یک فناوری امنیتی استاندارد برای رمزگذاری اطلاعات بین مرورگر بازدیدکننده و وب سایت شما است. از آنجایی که به حفظ امنیت اطلاعات حساس مانند گذرواژهها و اطلاعات پرداخت کمک میکند، کاربران در سایتهایی که با « لایه اتصال امن» رمزگذاری شدهاند احساس امنیت بیشتری میکنند. شما می توانید سایت های رمزگذاری شده را با HTTPS در URL های آنها و نماد قفل در نوار آدرس شناسایی کنید.
سایتهایی که از پروتکل امنیتی «لایه اتصال امن» استفاده نمی کنند برای کاربران قابل اعتماد نیستند و ممکن است کاربران بلافاصله آن سایت را ترک کنند به همین دلیل موتور جست و جو گر گوگل اهمیت زیادی برای داشتن SSL قائل است. و یکی از پارمترهای مهم بهینه سازی وب سایت و سئو به شمار میرود.
آماری از سایت هاب اسپات نشان می دهد که بیش از 85 درصد کاربران از سایت هایی که دارای لایه اتصال امن نیستند خرید نمیکنند.
انواع خطاهای های SSL :
1. SSL Certificate Not Trusted Error
این بدان معناست که شرکتی که به عنوان مرجع گواهی (CA) شناخته می شود، در لیست داخلی ارائه دهندگان گواهینامه مورد اعتماد مرورگر نیست یا اینکه گواهی توسط خود سرور صادر شده است. گواهینامه های صادر شده توسط سرور اغلب به عنوان گواهی نامه های خود امضا شناخته می شوند.
2. Name Mismatch Error ( خطای عدم تطابق نام)
این خطا نشان می دهد که نام دامنه در گواهی لایه امنیتی شما با URL تایپ شده در مرورگر مطابقت ندارد. مثلا میتوانیم بگوییم گواهی برای www.yoursite.com ثبت شده است و شما https://yoursite.com را تایپ کنید. سپس یک خطای نام گواهی SSL دریافت خواهید کرد.
3.Mixed Content Error (خطای محتوای مختلط)
این خطا نشان می دهد که یک صفحه ایمن (یکی که با HTTPS در نوار آدرس بارگیری شده است) حاوی عنصری است که از یک صفحه ناامن بارگیری می شود (صفحه ای که با HTTP در نوار آدرس بارگیری می شود). حتی اگر فقط یک فایل ناامن در یک صفحه وجود داشته باشد – اغلب، یک تصویر، iframe، انیمیشن فلش، یا قطعه ای از جاوا اسکریپت – مرورگر شما به جای بارگیری صفحه، یک پیام خطا نمایش می دهد.
4. Expired SSL Certificate Error (خطای گواهینامه لایه اتصال امن سایت منقضی شده)
این خطا زمانی رخ می دهد که گواهی SSL سایت منقضی شود. طبق استانداردهای صنعت، گواهینامه های SSL نمی توانند بیش از 398 روز عمر کنند. این بدان معناست که هر وب سایتی باید حداقل هر دو سال یک بار گواهینامه SSL خود را تمدید یا جایگزین کند.
5.SSL Certificate Revoked Error (خطای لغو گواهی لایه اتصال امن)
این خطا نشان می دهد که CA گواهی SSL وب سایت را لغو یا باطل کرده است. دلیل این امر میتواند به این دلیل باشد که وبسایت گواهی را با اعتبارنامههای نادرست (چه به صورت تصادفی یا عمدی) دریافت کرده است.
بر طرف کردن انواع خطاهای رایج SSL :
اگر لایه اتصال امن را از هاست خود خریداری کرده اید با پشتیبانی هاست خود تماس بگیرید و مشکل را مطرح کنید.
در صورتی که خودتان بصورت جداگانه لایه اتصال امن را خریداری نموده اید می توانید جست و جو کنید و یک لایه اتصال امن دیگری تهیه کنید.
IP اختصاصی برای دامنه و هاست خود تهیه کنید.
گواهی SSL خود را تمدید کنید و یا در صورت نیاز تغییر دهید.
نکته : راه حل های ذکر شده برای تمامی خطاها نیست و در مرحله اول شما باید تشخیص دهید علت خطا چیست .
نتیجه گیری :
SSL یک لایه اتصال امن است که موجب اعتماد کاربران به وب سایت شما می شود و همچنین باعث بالا رفتن امنیت سایت می شود و برای سئو و بهینه سازی سایت در موتور های جست و جوگر یک عوامل مهم بشمار می رود.
تمامی وب سایت های طراحی شده در وب سایت اول همراه با لایه اتصال امن تحویل می شوند.
بدون نظر